Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μειώστε το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας βοηθώντας το περιβάλλον.

       
   NEWS LETTER COM&COM 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 


Εκμεταλλευόμενος το κεντρικό μήνυμα της φετινής, 75ης ΔΕΘ  που προκύπτει από το σημαντικό θεματικό αφιέρωμα «Καινοτομία και Πράσινη Ανάπτυξη» θα ήθελα να παρουσιάσω σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας την δυνατότητα που έχουν πλέον οι επιχειρήσεις, να παρουσιάσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον πρόσωπο συνεισφέροντας όπως μπορεί και πρέπει κάθε επιχείρηση στην διατήρηση του φυσικού πλούτου, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το κόστος λειτουργίας της.
Εμείς στην Com&Com πιστοί στην στρατηγική μας για συνεργασίες που ως βασικό άξονα έχει την προσφορά ολοκληρωμένων και ποιοτικά αξιόπιστων λύσεων έχουμε προβεί στην συνεργασία μας με την Verbund προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας δύο πράγματα:
·         Μείωση των λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων τους μέσα από την μείωση του κόστους κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.
·         Δυνατότητα να συμμετέχει μέσα από αυτή την μείωση του κόστους στην βελτίωση του περιβάλλοντος.
Η Verbund προσφέρει την δυνατότητα για την απόκτηση πράσινων πιστοποιητικών, που   εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το αντίκρισμά τους σε παραγόμενη καθαρή ενέργεια κάτι που πιστοποιεί η γερμανική TUV. Η λειτουργία λοιπόν την επιχείρησης σας προσφέρει επενδύσεις σε νέες μονάδες παραγωγής ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον αφού τα κέρδη που προέρχονται από τις πωλήσεις των πράσινων πιστοποιητικών επενδύονται σε υδροηλεκτρικούς σταθμούς, ώστε να έχουμε περισσότερη Καθαρή Ενέργεια.

Ταυτόχρονα ανάλογα τον τύπο της τιμολόγησης που έχετε σήμερα μειώνεται το κόστος που αφορά την κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της επιχείρησης σας ως και 20%.

Έφτασε πλέον ο καιρός για όλους μας να διαχειριστούμε την κρίση όχι μόνο οικονομικά αλλά αναπτυξιακά επιλέγοντας λύσεις που βοηθούν το σήμερα αλλά και το αύριο των επιχειρήσεων μας.

 
Θάνος Κουλουτμπάνης
Διευθύνων Σύμβουλος της Com&Com
 

                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου